Over mij

Zo’n zestig jaar geleden kwam ik in aanraking met het kweken van kleurkanaries. Sindsdien is dat mijn passie.

In de loop der jaren ben ik met diverse kleurslagen bezig geweest.

 

“Kleurkanaries kweken. Dat is mijn passie!”

Momenteel heb ik mij toegelegd op het kweken van kanaries in de kleurslagen Rood intensief, Rood schimmel, Zwart rood kobalt intensief, Zwart rood kobalt schimmel. Daarnaast ben ik bestuurslid van de Nederlandse Kleurkanarie Club (NKC) en Vogelvereniging Rijnmond.

Suggesties met betrekking tot de uitbreiding van deze website zijn van harte welkom. Als u vragen of opmerkingen heeft, stuur dan s.v.p. een berichtje naar mijn e-mail.

Met vriendelijke groet,

Aad Crama, Schiedam.

Kleindochter maakte schilderij van kanarie Pip

Net uit het ei

Jeugdbende

Klaar voor de volgende show

26 april 2023. Vandaag was een eervolle dag. Burgemeester Lamers van Schiedam: “Aad Crama is een bijzonder enthousiast vogelliefhebber. Sinds 1994 tot heden zet hij zich zeer gedreven en vele uren in voor diverse bestuursfuncties bij verschillende vogelverenigingen. Op dit moment is hij bestuurslid bij de Nederlandse Kleurkanarieclub en bij de Vogelvereniging Rijnmond. Hij wordt gezien als een echte ambassadeur van de kanariesport. De heer Crama wordt benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.”

Complimenten voor de prima organisatie aan de gemeente Schiedam in het algemeen en mevrouw Thape en burgemeester Lamers in het bijzonder voor de persoonlijke aandacht. Dat maakte deze dag bijzonder!